Diensten

Voor verschillende sectoren bieden we specialistische diensten aan.
Glazenwasser gezien vanuit reflectie glazen gevel

Schoonmaak

Wij maken zorgvuldig schoon, zodat je medewerkers zich op hun gemak voelen en gasten graag langskomen. Van te voren stemmen we met je af wat er schoongemaakt wordt, hoe vaak en op welk tijdstip. We kunnen eenmalig langskomen, maar ook wekelijks, maandelijks of jaarlijks. Tijdelijke vervanging van schoonmaakpersoneel bij ziekte of verlof is ook mogelijk. Bij het schoonmaken gebruiken we effectieve en milieuvriendelijke materialen.

Plafond- en wandreiniging

Elke ruimte verliest langzaam maar zeker haar frisse uitstraling door vervuiling op het plafond en wanden. Met de professionele reinigingsmethoden van Super Schoonhouden worden plafonds en wanden weer praktisch in nieuwe staat gebracht.

Glasbewassing

Wij gaan voor helder en streeploos schoon. Wij zorgen dat alle ruiten en kozijnen, zowel van binnen als buiten, glanzen. Hiervoor gebruiken wij alleen de beste producten.

Industriële reiniging

Voor het reinigen van de binnen- en buitenkant van fabrieken en andere industriële ruimten gebruiken wij professionele reinigingsapparatuur. Daarbij hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan.

Schoonmaak recreatie- en vakantieparken

Super Schoonhouden is dé specialist in het schoonmaken van vakantie- en bungalowparken. Hier hebben wij met de jaren veel ervaring in opgedaan. We weten dat een geslaagde vakantie begint met een frisse en schone accomodatie. Onze diensten lopen uiteen van het schoonmaken van bungalows en sanitaire voorzieningen tot het reinigen van zwembaden.

We starten de samenwerking altijd met een nulmeting. Tijdens de meting kijken we of er sprake is van achterstallig onderhoud. Aan de hand van dit rapport worden er werkafspraken gemaakt, om zo samen tot het gewenste resultaat te komen.

Vloeronderhoud

Een vloer heeft naast de normale schoonmaak af en toe een grondige onderhoudsbehandeling nodig om ervoor te zorgen dat hij in goede staat blijft. Er zijn verschillende soorten vloeren die elk op een eigen manier beschermd en schoongemaakt moeten worden. Wij hebben voor elke type vloer de juiste behandeling en passende machines.

Of je nu linoleum, natuursteen, kunststof, parket, tapijt, laminaat of een andere vloersoort in je bedrijf hebt liggen, bij ons krijgt je vloer altijd de juiste behandeling. Ook wordt er veel zorg besteed aan het behouden van de originele uitstraling van de vloer.

Dieptereiniging keukens, sanitair en aanvullende producten

Het reinigen van de keuken en het sanitair hoort normaal gesproken bij de algemene schoonmaak, maar kan ook als aparte service worden verricht. Wanneer je keuken en/of sanitair toe is aan een grondige reiniging kunnen we deze ruimtes volledig onder handen nemen. Met onze hogedruk- en stoomreinigers wordt iedere hoek van de ruimte grondig gereinigd en op professionele wijze gedesinfecteerd.

Tapijt- en meubelreiniging

Het onderhoud van tapijt en meubelstoffen is belangrijk in verband met overmatige slijtage en eventuele allergie voor huisstofmijt. Onze Mobile Clean Machine reinigt zowel tapijten als meubelstoffen grondig. Wij kiezen doorgaans uit vier methoden van tapijtreiniging, zowel nat als droog. Hier vertellen wij graag meer over bij het aanvragen van een offerte.

Reiniging van gordijnen, zonwering en lamellen

Om gordijnen, zonwering en lamellen in optimale staat te laten verkeren, is het belangrijk dat deze minstens eens per jaar goed gereinigd worden. Raamdecoratie is bepalend voor de uitstraling van een vakantiehuisje, kantoor of woonhuis en het is prettig om ze stofvrij en met een frisse geur voor het raam te hebben hangen.

Hogedrukreiniging

Voor het gemakkelijk en snel schoonmaken van tegels, gevels en vloeren maken wij gebruik van een hogedrukreiniger. Deze is milieuvriendelijk en werkt erg precies.

Onderhoud sierplaten

Enkel met de allerbeste producten zijn sierplaten in de originele staat te behouden. We behandelen ze dan ook met zorg.

Onze branches

Elke branche heeft zijn eigen aandachtspunten. Bij het schoonmaken van een ziekenhuis
houden we rekening met andere zaken dan wanneer we werken in
een industriële ruimte of hotel.

Kantoren

Hotels

Sport

Zorg

Recreatie

Vervoer

Retail

Industrie

Staat jouw branche er niet tussen?

Kun je niet vinden waar je naar op zoek was? Neem contact met ons op en we kijken of we je van dienst kunnen zijn.

Super schoon en snel geregeld

Wij bieden serieuze maar vriendelijke schoonmakers. We snappen dat goede communicatie belangrijk is en dat er soms snel geschakeld moet worden om mensen te regelen, dit zijn de dingen die je ons toe kunt vertrouwen.